Psykologian maisteri, hahmoterapeutti, psykodraamaohjaaja, kouluttaja, TRE-ohjaaja, teatteritaiteen maisteri

Olen gestalt- eli hahmoterapeutti, psykodraamaohjaaja (certified practitioner), psykologian maisteri (JyU), työnohjaaja (STOry) ja teatteritaiteen maisteri.

Elämän kokonaisvaltainen tutkiminen tuo sisältöä elämääni. Reilut kymmenen vuotta sitten muutin elämäni suuntaa ja aloin opiskelemaan gestalt- eli hahmoterapiaa Tanskaan (Gestalt Institute of Scandinavia) ja psykodraamaa Helsingin psykodraamainstituuttiin. Olen kouluttautunut myös rakentavan vuorovaikutuksen ja TRE (trauma and tension releasing exercises) –ohjaajaksi. 

Tietoisuuden kasvaessa elämäni on muuttunut ja olen oppinut nauttimaan siitä uudella tavalla. Matkan varrella olen kokenut monia innostuksen ja oivalluksen hetkiä - ja toki myös hetkittäin epätietoisuutta ja ahdistusta. Koen, että olen itse vastuussa oman elämäni täysipainoisesta kokemisesta ja siitä miten kohtaan muut ihmiset ja ympäristön. Minulla on mahdollisuus päättää miten haluan omaa elämääni elää, tietysti ulkoiset realiteetit ja läheiset huomioon ottaen.

Tietoisuuden lisääntyminen, omien tunteiden ja tarpeiden tunnistaminen, läsnäolon esteiden purkaminen ja vastuun ottaminen omista elämänvalinnoista luo uutta elämää ja ravistelee kangistuneita tapoja olla olemassa. Spontaani suhde elämään ja läsnä olevaan hetkeen tekee elämästä rikkaampaa.

Spontaanius on mielekäs vastaus uuteen tilanteeseen ja uusi vastaus vanhaan tilanteeseen. Se on asianmukainen vastaus läsnä olevaan tilanteeseen. Spontaaniuden vähetessä ahdistus kasvaa.” Jacob Levy Moreno

Spontaanius on läsnäoloa ja valmiutta, tässä ja nyt – olemista. Spontaanissa tilassa toimin ja voin myös olla toimimatta. Spontaanissa tilassa toimin tilanteen vaatimalla tavalla, oman sisäisen ja vapaan tahtoni mukaisesti.

Tervetuloa tutkimaan millaista elämää sinä haluat elää!

Yhteystiedot: Heikki Törmi, p. 0505207790, tormi(at)mac.com

Yhteystiedot


Kirsi Törmi p. 050 3080203 kirsitormi(at)icloud.com

Heikki Törmi p. 050 520 7790 tormi(at)mac.com